• grammiki@gmail.com
  • + 30 6999657855

Archives

  • -
Διακόσμηση ξενοδοχείου - ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σάμο

Σάμος

Διακόσμηση Ξενοδοχείου στη Σάμο

 

Σχεδιασμός και Διακόσμηση Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων Ξενοδοχείου

Το γραφείο μας  ¨Γραμμική Α¨ ανέλαβε τον σχεδιασμό και την  διακόσμηση  της νέας πτέρυγας ενός  ξενοδοχείου στη Σάμο.

Η φιλοσοφία μας στους χώρους φιλοξενίας αποτυπώνεται πλήρως στο Πιλοτικό Δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου η λειτουργικότητα συνδυάζεται άψογα με την αισθητική. Ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων προσφέρει μια οικεία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενισχυμένη από την απέριττη και κομψή μεσογειακή αισθητική. Για τον σκοπό αυτόν  η διακόσμηση επικεντρώνεται στην επιλογή φυσικών υλικών, όπως τσιμεντοκονία και λινά υφάσματα, δημιουργώντας μια αίσθηση φυσικότητας και αρμονίας.

Με ορίζοντα το Αιγαίο Πέλαγος, το ξενοδοχείο προσφέρει σε κάθε δωμάτιο μοναδική θέα προς τη θάλασσα. Η εσωτερική διάταξη των δωματίων είναι οργανωμένη σε δύο επίπεδα, με την ζώνη ύπνου να διαχωρίζεται εμφανώς από το σαλόνι και την κουζίνα, προσφέροντας έτσι μια αίσθηση ιδιωτικότητας.

Στο ισόγειο, τα δωμάτια συνδέονται άμεσα με πισίνες που αποτελούν φυσικές επεκτάσεις των μπαλκονιών, δημιουργώντας μια φυσική συνέχεια του εσωτερικού  χώρου με τον έξω χώρο. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν ακόμη και ιδιωτικό  κήπο.

Η αρχιτεκτονική των εξωτερικών χώρων ενσωματώνει την ανθρώπινη δημιουργία με τη φυσική ομορφιά του τοπίου.

Στη διακόσμηση του κήπου, επιδιώξαμε τη δημιουργία χώρων που θα ενισχύουν την αίσθηση της άνεσης και της ευεξίας. Οι υπαίθριοι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρουν ευρύχωρες περιοχές για χαλάρωση, ενώ οι μεγάλες εκτάσεις γκαζόν επιτρέπουν την πραγματοποίηση διάφορων υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως γιόγκα, ηλιοθεραπεία κτλ.

Στην διακόσμηση  του Beach Bar – εστιατορίου, επικεντρώσαμε σε φυσικά υλικά, αφήνοντας την καλαμωτή στην οροφή και τα εντυπωσιακά ψάθινα φωτιστικά να δεσπόζουν. Το στυλ boho chic αποτελεί την κεντρική ιδέα του σχεδιασμού, δημιουργώντας έναν άνετο και ζεστό χώρο. Ένα μεγάλο ελιόδεντρο καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση, προσφέροντας ένα φυσικό και ζωντανό στοιχείο, ενώ η θέα προς τη θάλασσα εμπλουτίζει την συνολική εμπειρία των επισκεπτών.

Ο στόχος της μελέτης μας ήταν να δημιουργήσουμε μέσα από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση του ξενοδοχείου, μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.


  • -
Διακοσμητές Χανιά | Αρχιτέκτονες Ηράκλειο

Sohora Villas

Διαμόρφωση πολυτελών τουριστικών κατοικιών στην Κρήτη

περισσότερα έργα στην Κρήτη… 3D Animation  Ξενοδοχείων

 

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και Διακόσμηση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Το πρόσφατα ολοκληρωμένο έργο μας, Sohora Villas, βρίσκεται στο Ξηροστέρνι των Χανίων, στην Κρήτη.

Οι βίλες διαθέτουν μεγάλο εξωτερικό χώρο με κήπο, πισίνα και χτιστό καθιστικό, ενώ προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το βουνό.

Για την διακόσμηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων, επιλέξαμε τη χρήση φυσικών υλικών, όπως πέτρα, πατητή τσιμεντοκονία, ξύλο, λυγαριά και λινάρι.

Η εναρμόνιση της απλότητας με την πολυτέλεια, σε συνδυασμό με την προσεκτική αρχιτεκτονική σχεδίαση  και την λεπτομερή διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αναδεικνύει την μοναδική αισθητική των Sohora Villas.

Όλα αυτά τα στοιχεία συνυφαίνουν ένα περιβάλλον που ξεχειλίζει ζεστασιά και φιλοξενία, στο οποίο η μοντέρνα αισθητική αναμιγνύεται  αρμονικά με την τοπική αρχιτεκτονική. Αυτό δημιουργεί εσωτερικούς χώρους που υπογραμμίζουν την αίσθηση της πολυτέλειας και της άνεσης, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Οι Sohora Villas αποτελούν μια ιδανική απεικόνιση της φιλοσοφίας μας στην δημιουργία χώρων φιλοξενίας και διακοπών, που συνδυάζουν την πολυτέλεια και την άνεση, ενώ ταυτόχρονα σέβονται και αναδεικνύουν το φυσικό περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική και αισθητική.


  • -
Διακόσμηση σαλονιού

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Σχεδιασμός και διακόσμηση | Διπλοκατοικία στο Πανόραμα

 

Κατοικία Α

Κατοικία Β

δείτε παρόμοιο έργο …

Διακόσμηση Διπλοκατοικίας στο Πανόραμα

Πρόκειται για μια  πολυτελή διπλοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με ξεχωριστό design.

Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά υλικά με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και τις πολυτελείς παροχές που θα περιμένατε από μια τέτοια κατοικία. Η έξυπνη χρήση του ξύλου και του τσιμέντου, καθώς και οι απαλές γραμμές και τα λιτά στοιχεία, δημιουργούν έναν χώρο που αποπνέει αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας.

Οι μεγάλες επιφάνειες τζαμιού επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτός στο εσωτερικό των χώρων, ενώ παρέχουν εκπληκτική θέα στον κήπο και το  Πανόραμα. Η εντυπωσιακή βεράντα προσφέρει τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απόλαυση της ησυχίας που προσφέρει αυτή η περιοχή.

Η κατοικία διαθέτει ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες και πολυτελή μπάνια, καθώς και έναν ανοιχτό χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον για τους κατοίκους.

Η τεχνολογία παίζει επίσης έναν σημαντικό ρόλο σε αυτή την πολυτελή διπλοκατοικία, με σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας που εξασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα των κατοίκων. Από τον έλεγχο της θέρμανσης και του κλιματισμού, μέχρι τη διαχείριση των φωτιστικών συστημάτων και των ηλεκτρικών συσκευών, όλα μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μέσω ενός κεντρικού συστήματος.

Στον υπόγειο χώρο, η παρουσία μιας εσωτερικής πισίνας προσδίδει μια επιπλέον διάσταση πολυτέλειας και άνεσης στον χώρο. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο, όπου η πισίνα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και δημιουργεί έναν παράδεισο εντός του σπιτιού. Επιπλέον, η προσθήκη μιας εσωτερικής πισίνας αυξάνει την αξία του ακινήτου.

Στο εξωτερικό της κατοικίας, οι καλαίσθητοι κήποι και οι πράσινες επιφάνειες αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου, ενώ παρέχουν επιπλέον χώρους αναψυχής και χαλάρωσης.

Η διπλοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης αντιπροσωπεύει τον  σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας την άνεση, το μινιμαλισμό και τη βιωσιμότητα. Με την προσοχή στη λεπτομέρεια, την αρτιότητα στην επιλογή υλικών και την καινοτομία στο σχεδιασμό, αυτή η κατοικία προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών κατοίκων.

 


  • -
Σχεδιασμός και Διακόσμηση μεζονέτας με κήπο στη Θεσσαλονίκη.

Μεζονέτα με κήπο

Σχεδιασμός και Διακόσμηση μεζονέτας με κήπο στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για το σχεδιασμό και τη διακόσμηση μιας μεζονέτας με κήπο στην Καλαμαριά  Θεσσαλονίκης.

Η διακόσμηση της μεζονέτας αποτελεί ένα δείγμα εκλεπτυσμένου Industrial design σε συνδυασμό με  την  απέριττή   διακριτικότητα  του minimal.

Το μάρμαρο που καλύπτει τα δάπεδα συναντά το μεταλλικό στοιχείο και τις ξύλινες υφές, δημιουργώντας έτσι έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό που αναδεικνύει την αισθητική και  δίνει ζεστασιά και  αρμονία στον   χώρο.

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου ακολουθεί τη Μοντεσσοριανή φιλοσοφία και πρακτική, προσφέροντας μια λιτή και απέριττη αισθητική που ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ανεξαρτησία του παιδιού.

Ο εξωτερικός χώρος, με την πισίνα και τον κατάφυτο κήπο, προσφέρει όχι μόνο μια ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά και  ιδιωτικότητα για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

δείτε παρόμοιο έργο …

  • -
Μονοκατοικία σε νησί

Ρόδος

Σχεδιασμός και Διακόσμηση Μονοκατοικία στη Ρόδο

δείτε παρόμοιο έργο …

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων Μονοκατοικίας

Ο εσωτερικός σχεδιασμός της μονοκατοικίας στο νησί της Ρόδου αντικατοπτρίζει την αγάπη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον της θάλασσας, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αξέχαστο περιβάλλον διαβίωσης.

Η διακόσμηση της μονοκατοικίας  είναι πρωτότυπη και ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του interior design. Ο συνδυασμός των γήινων τόνων στα έπιπλα και  των ξύλινων υφών   δημιουργούν  ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ενώ το μπλε χρώμα στους τοίχους προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Ο εσωτερικός χώρος είναι  ευρύχωρος και λειτουργικός, με έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις που ενσωματώνονται αρμονικά στον χώρο. Η αρμονία μεταξύ των χρωμάτων, των υλικών και των αξεσουάρ δημιουργούν  ένα αισθητικά ισορροπημένο αποτέλεσμα, που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία διαβίωσης στον χώρο.


  • -
Διακοσμητές - Διακόσμηση Ξενοδοχείων στην Κρήτη

Κρήτη

Διακόσμηση πολυτελών τουριστικών κατοικιών στην Κρήτη

Σχεδιασμός και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων