• grammiki@gmail.com
  • + 30 6999657855

Archives

  • -
Διακόσμηση ξενοδοχείου - ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σάμο

Σάμος

Διακόσμηση Ξενοδοχείου στη Σάμο

 

Σχεδιασμός και Διακόσμηση Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων Ξενοδοχείου

Το γραφείο μας  ¨Γραμμική Α¨ ανέλαβε τον σχεδιασμό και την  διακόσμηση  της νέας πτέρυγας ενός  ξενοδοχείου στη Σάμο.

Η φιλοσοφία μας στους χώρους φιλοξενίας αποτυπώνεται πλήρως στο Πιλοτικό Δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου η λειτουργικότητα συνδυάζεται άψογα με την αισθητική. Ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων προσφέρει μια οικεία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, ενισχυμένη από την απέριττη και κομψή μεσογειακή αισθητική. Για τον σκοπό αυτόν  η διακόσμηση επικεντρώνεται στην επιλογή φυσικών υλικών, όπως τσιμεντοκονία και λινά υφάσματα, δημιουργώντας μια αίσθηση φυσικότητας και αρμονίας.

Με ορίζοντα το Αιγαίο Πέλαγος, το ξενοδοχείο προσφέρει σε κάθε δωμάτιο μοναδική θέα προς τη θάλασσα. Η εσωτερική διάταξη των δωματίων είναι οργανωμένη σε δύο επίπεδα, με την ζώνη ύπνου να διαχωρίζεται εμφανώς από το σαλόνι και την κουζίνα, προσφέροντας έτσι μια αίσθηση ιδιωτικότητας.

Στο ισόγειο, τα δωμάτια συνδέονται άμεσα με πισίνες που αποτελούν φυσικές επεκτάσεις των μπαλκονιών, δημιουργώντας μια φυσική συνέχεια του εσωτερικού  χώρου με τον έξω χώρο. Ορισμένα δωμάτια διαθέτουν ακόμη και ιδιωτικό  κήπο.

Η αρχιτεκτονική των εξωτερικών χώρων ενσωματώνει την ανθρώπινη δημιουργία με τη φυσική ομορφιά του τοπίου.

Στη διακόσμηση του κήπου, επιδιώξαμε τη δημιουργία χώρων που θα ενισχύουν την αίσθηση της άνεσης και της ευεξίας. Οι υπαίθριοι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρουν ευρύχωρες περιοχές για χαλάρωση, ενώ οι μεγάλες εκτάσεις γκαζόν επιτρέπουν την πραγματοποίηση διάφορων υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως γιόγκα, ηλιοθεραπεία κτλ.

Στην διακόσμηση  του Beach Bar – εστιατορίου, επικεντρώσαμε σε φυσικά υλικά, αφήνοντας την καλαμωτή στην οροφή και τα εντυπωσιακά ψάθινα φωτιστικά να δεσπόζουν. Το στυλ boho chic αποτελεί την κεντρική ιδέα του σχεδιασμού, δημιουργώντας έναν άνετο και ζεστό χώρο. Ένα μεγάλο ελιόδεντρο καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση, προσφέροντας ένα φυσικό και ζωντανό στοιχείο, ενώ η θέα προς τη θάλασσα εμπλουτίζει την συνολική εμπειρία των επισκεπτών.

Ο στόχος της μελέτης μας ήταν να δημιουργήσουμε μέσα από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση του ξενοδοχείου, μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.


  • -
Διακοσμητές Χανιά | Αρχιτέκτονες Ηράκλειο

Sohora Villas

Διαμόρφωση πολυτελών τουριστικών κατοικιών στην Κρήτη

περισσότερα έργα στην Κρήτη… 3D Animation  Ξενοδοχείων

 

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και Διακόσμηση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Το πρόσφατα ολοκληρωμένο έργο μας, Sohora Villas, βρίσκεται στο Ξηροστέρνι των Χανίων, στην Κρήτη.

Οι βίλες διαθέτουν μεγάλο εξωτερικό χώρο με κήπο, πισίνα και χτιστό καθιστικό, ενώ προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το βουνό.

Για την διακόσμηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων, επιλέξαμε τη χρήση φυσικών υλικών, όπως πέτρα, πατητή τσιμεντοκονία, ξύλο, λυγαριά και λινάρι.

Η εναρμόνιση της απλότητας με την πολυτέλεια, σε συνδυασμό με την προσεκτική αρχιτεκτονική σχεδίαση  και την λεπτομερή διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αναδεικνύει την μοναδική αισθητική των Sohora Villas.

Όλα αυτά τα στοιχεία συνυφαίνουν ένα περιβάλλον που ξεχειλίζει ζεστασιά και φιλοξενία, στο οποίο η μοντέρνα αισθητική αναμιγνύεται  αρμονικά με την τοπική αρχιτεκτονική. Αυτό δημιουργεί εσωτερικούς χώρους που υπογραμμίζουν την αίσθηση της πολυτέλειας και της άνεσης, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Οι Sohora Villas αποτελούν μια ιδανική απεικόνιση της φιλοσοφίας μας στην δημιουργία χώρων φιλοξενίας και διακοπών, που συνδυάζουν την πολυτέλεια και την άνεση, ενώ ταυτόχρονα σέβονται και αναδεικνύουν το φυσικό περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική και αισθητική.


  • -
Διακόσμηση σαλονιού

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Σχεδιασμός και διακόσμηση | Διπλοκατοικία στο Πανόραμα

 

Κατοικία Α

Κατοικία Β

δείτε παρόμοιο έργο …

Διακόσμηση Διπλοκατοικίας στο Πανόραμα

Πρόκειται για μια  πολυτελή διπλοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με ξεχωριστό design.

Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά υλικά με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και τις πολυτελείς παροχές που θα περιμένατε από μια τέτοια κατοικία. Η έξυπνη χρήση του ξύλου και του τσιμέντου, καθώς και οι απαλές γραμμές και τα λιτά στοιχεία, δημιουργούν έναν χώρο που αποπνέει αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας.

Οι μεγάλες επιφάνειες τζαμιού επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτός στο εσωτερικό των χώρων, ενώ παρέχουν εκπληκτική θέα στον κήπο και το  Πανόραμα. Η εντυπωσιακή βεράντα προσφέρει τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απόλαυση της ησυχίας που προσφέρει αυτή η περιοχή.

Η κατοικία διαθέτει ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες και πολυτελή μπάνια, καθώς και έναν ανοιχτό χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον για τους κατοίκους.

Η τεχνολογία παίζει επίσης έναν σημαντικό ρόλο σε αυτή την πολυτελή διπλοκατοικία, με σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας που εξασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα των κατοίκων. Από τον έλεγχο της θέρμανσης και του κλιματισμού, μέχρι τη διαχείριση των φωτιστικών συστημάτων και των ηλεκτρικών συσκευών, όλα μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μέσω ενός κεντρικού συστήματος.

Στο εξωτερικό της κατοικίας, οι καλαίσθητοι κήποι και οι πράσινες επιφάνειες αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου, ενώ παρέχουν επιπλέον χώρους αναψυχής και χαλάρωσης.

Η διπλοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης αντιπροσωπεύει τον  σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας την άνεση, το μινιμαλισμό και τη βιωσιμότητα. Με την προσοχή στη λεπτομέρεια, την αρτιότητα στην επιλογή υλικών και την καινοτομία στο σχεδιασμό, αυτή η κατοικία προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών κατοίκων.

 


  • -
Μονοκατοικία σε νησί

Ρόδος

Σχεδιασμός και Διακόσμηση Μονοκατοικία στη Ρόδο

δείτε παρόμοιο έργο …

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων Μονοκατοικίας

Ο εσωτερικός σχεδιασμός της μονοκατοικίας στο νησί της Ρόδου αντικατοπτρίζει την αγάπη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον της θάλασσας, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αξέχαστο περιβάλλον διαβίωσης.

Η διακόσμηση της μονοκατοικίας  είναι πρωτότυπη και ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του interior design. Ο συνδυασμός των γήινων τόνων στα έπιπλα και  των ξύλινων υφών   δημιουργούν  ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ενώ το μπλε χρώμα στους τοίχους προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Ο εσωτερικός χώρος είναι  ευρύχωρος και λειτουργικός, με έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις που ενσωματώνονται αρμονικά στον χώρο. Η αρμονία μεταξύ των χρωμάτων, των υλικών και των αξεσουάρ δημιουργούν  ένα αισθητικά ισορροπημένο αποτέλεσμα, που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία διαβίωσης στον χώρο.


  • -
Διακοσμητές - Διακόσμηση Ξενοδοχείων στην Κρήτη

Κρήτη

Διακόσμηση πολυτελών τουριστικών κατοικιών στην Κρήτη

Σχεδιασμός και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Η παρουσίαση αφορά  την μελέτη και τον σχεδιασμό τριών πολυτελών τουριστικών κατοικιών στην Κρήτη.

Πρόκειται για  τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων πολυτελών τουριστικών κατοικιών  στην παραλία του  Μόχλου στην Κρήτη.

Οι εξωτερικοί χώροι των κατοικιών παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης  και φιλόξενης ατμόσφαιρας για τους επισκέπτες.

Με  έντονη παρουσία της αδρής και αδάμαστης κρητικής φύσης  και  προσανατολισμό και θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του εμβληματικού  βραχώδους  ορεινού όγκου, σχεδιάστηκαν οι πισίνες και έγινε η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου  του συγκροτήματος.

Επιλέξαμε  στοιχεία παραδοσιακής κρητικής αρχιτεκτονικής, όπως πέτρινους τοίχους με πέτρα Ελούντας, πατητή τσιμεντοκονία  κτλ. για να εναρμονιστούν με το γύρω τοπίο και να δημιουργήσουν μια συνεκτική εικόνα.

Για τα έπιπλα εξωτερικού χώρου επιλέχτηκαν ανθεκτικά υλικά και κατασκευές,  όπως το χτιστό  καθιστικό με τζάκι  δίπλα από  την πισίνα και το BBQ.

Στην διακόσμηση του εξωτερικού χώρου  έχουμε  συμπεριλάβει πολλά φυσικά υλικά όπως καλάμια λυγαριάς και μπαμπού, και πέτρες διαφορών ειδών. Τα φυτά, και ο φωτισμός του κήπου  κατά τις βραδινές ώρες παίζουν  τον δικό τους ρόλο στο exterior design.

Προχωρώντας στο εσωτερικό της βίλας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια μοντέρνα και κομψή ατμόσφαιρα, ενσωματώνοντας παράλληλα παραδοσιακά στοιχεία με αφαιρετική  διάθεση. Το σαλόνι διαθέτει έναν συνδυασμό μοντέρνας και παραδοσιακής επίπλωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός άνετου καναπέ σε ουδέτερη χρωματική παλέτα και την χρήση ακατέργαστου ξύλου ρίζας ελιάς  που χρησιμοποιείται ως τραπεζάκι του καφέ.

Στα υπνοδωμάτια, επιλέξαμε έναν ήρεμο και γαλήνιο χρωματικό συνδυασμό, με απαλούς παστέλ τόνους και φυσικά υλικά όπως λινό και ξύλο. Τα μπάνια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα  και την άνεση.

Οι κατοικίες διαθέτουν  γυμναστήριο με σάουνα για την ευεξία των  επισκεπτών.

Συνολικά, ο στόχος μας για τη διακόσμηση αυτού του πολυτελούς τουριστικού καταλύματος στην Κρήτη ήταν να δημιουργήσουμε μια φιλόξενη, φιλική και ξεχωριστή ατμόσφαιρα που συνδυάζει παραδοσιακά κρητικά στοιχεία με μοντέρνο σχεδιασμό και άνεση.

 

περισσότερα έργα στην Κρήτη…

 

3D Animation


  • -
Σχεδιασμός και Διακόσμηση λογιστικού Γραφείου

Accounting Office

Λογιστικό Γραφείο

Λίγα λόγια για τον  σχεδιασμό των  χώρων του γραφείου:

Το   Λογιστικό  γραφείο με έδρα τα Λεχαινά Ηλείας, εκτείνεται σε δυο ορόφους και διαθέτει συνολικά 15 θέσεις  εργασίας, αίθουσα συσκέψεων και βοηθητικούς χώρους.

Στόχος της Μελέτης του Λογιστικού γραφείου  ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο εργασίας που να είναι οπτικά ελκυστικός και λειτουργικός και πιστεύουμε ότι η προσοχή μας στη λεπτομέρεια μας βοήθησε να το πετύχουμε.

Ο Σχεδιασμός και η διακόσμηση του  Λογιστικού γραφείου εκτός από λειτουργικότητα και αισθητική εκπέμπει και επαγγελματισμό. Χρησιμοποιήσαμε έπιπλα και εξοπλισμό γραφείου υψηλής ποιότητας που είναι κομψά και πρακτικά, που  συμπληρώνονται  με  στοιχεία όπως φυτά και πινελιές ξύλου για να προσθέσουν ζεστασιά και προσωπικότητα στο χώρο.

Ένα από τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού του χώρου είναι η μελέτη και  η χρήση εξειδικευμένου  επαγγελματικού φωτισμού. Ο σωστός  φωτισμός είναι απαραίτητος για τη δημιουργία ενός άνετου και παραγωγικού χώρου εργασίας. Επιλέξαμε  λύσεις φωτισμού που ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες. Ταυτόχρονα, η χρήση φωτιστικών νέας τεχνολογίας  σε  συνδυασμό με  φυσικές πηγές φωτός δημιουργούν  μια καλά φωτισμένη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Επιπροσθέτως προτείναμε Ηχοαπορροφητικές λύσεις για να βοηθήσουν στην απορρόφηση των ηχητικών κυμάτων με σκοπό τη μείωση των ηχητικών αντανακλάσεων.


  • -
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και διακόσμηση κατοικίας

Μονοκατοικία

ΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Σχεδιασμός και Εσωτερική Διακόσμηση μονοκατοικίας