• grammiki@gmail.com
  • + 30 6999657855

Μεζονέτα στο Πανόραμα

Διακόσμηση Μεζονέτας - Μονοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκη

Date:31 Μάι, 2021

Μεζονέτα στο Πανόραμα

Σχεδιασμός και διακόσμηση μεζονέτας στο Πανόραμα

δείτε παρόμοιο έργο …

Διακόσμηση μεζονέτας στο Πανόραμα

Πρόκειται για μια νεόδμητη μεζονέτα 180 τ.μ  που βρίσκεται σε συγκρότημα τριών μονοκατοικιών στο Πανόραμα  Θεσσαλονίκης.

Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με το  1ο  επίπεδο να φιλοξενεί τους χώρους διημέρευσης  (σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, ηλιακό χώρο )  και το 2ο   επίπεδο  τους ιδιωτικούς χώρους    (κρεβατοκάμαρα,  παιδικά  δωμάτια,  λουτρά).

Σε αντίθεση με την πίσω όψη της κατοικίας, η μπροστινή όψη διαμορφώνεται ανοιχτή στο φυσικό φως και την θέα.

Στην εσωτερική αρχιτεκτονική  και διακόσμηση εκμεταλλευτήκαμε τις εκφάνσεις του φυσικού φωτισμού, που σε συνδυασμό  με τα    μεγάλα ανοίγματα στην κατακόρυφη τοιχοποιία και την  οροφή  δημιουργούν  μια  παιχνιδιάρικη  διάθεση στον εσωτερικό  χώρο του σπιτιού  που άλλοτε αναδεικνύει και  αποκαλύπτει  τα χρώματα,  τα σχήματα,  και τις υφές,  και άλλοτε τα μεταμορφώνει.

Η ποικιλομορφία υλικών και υφών ξεδιπλώνεται μέσα από μια λιτή προσέγγιση της πολυτέλειας  και της κομψότητας  στον εσωτερικό  αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της κατοικίας .

Η διακόσμηση του χώρου  ολοκληρώνεται με τον σχεδιασμό ειδικών κατασκευών  και συμπληρώνεται με την  επιλογή επίπλων από γνωστούς οίκους, παράλληλα  ο αρχιτεκτονικός φωτισμός αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια του χώρου.