• grammiki@gmail.com
 • + 30 6999657855

Archives

 • -
Σχεδιασμός και Διακόσμηση λογιστικού Γραφείου

Accounting Office

Λογιστικό Γραφείο

Λίγα λόγια για τον  σχεδιασμό των  χώρων του γραφείου:

Το   Λογιστικό  γραφείο με έδρα τα Λεχαινά Ηλείας, εκτείνεται σε δυο ορόφους και διαθέτει συνολικά 15 θέσεις  εργασίας, αίθουσα συσκέψεων και βοηθητικούς χώρους.

Στόχος της Μελέτης του Λογιστικού γραφείου  ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο εργασίας που να είναι οπτικά ελκυστικός και λειτουργικός και πιστεύουμε ότι η προσοχή μας στη λεπτομέρεια μας βοήθησε να το πετύχουμε.

Ο Σχεδιασμός και η διακόσμηση του  Λογιστικού γραφείου εκτός από λειτουργικότητα και αισθητική εκπέμπει και επαγγελματισμό. Χρησιμοποιήσαμε έπιπλα και εξοπλισμό γραφείου υψηλής ποιότητας που είναι κομψά και πρακτικά, που  συμπληρώνονται  με  στοιχεία όπως φυτά και πινελιές ξύλου για να προσθέσουν ζεστασιά και προσωπικότητα στο χώρο.

Ένα από τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού του χώρου είναι η μελέτη και  η χρήση εξειδικευμένου  επαγγελματικού φωτισμού. Ο σωστός  φωτισμός είναι απαραίτητος για τη δημιουργία ενός άνετου και παραγωγικού χώρου εργασίας. Επιλέξαμε  λύσεις φωτισμού που ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες. Ταυτόχρονα, η χρήση φωτιστικών νέας τεχνολογίας  σε  συνδυασμό με  φυσικές πηγές φωτός δημιουργούν  μια καλά φωτισμένη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Επιπροσθέτως προτείναμε Ηχοαπορροφητικές λύσεις για να βοηθήσουν στην απορρόφηση των ηχητικών κυμάτων με σκοπό τη μείωση των ηχητικών αντανακλάσεων.


 • -
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

Γραφείο Ψυχολόγου

Σχεδιασμός και διακόσμηση Γραφείου ψυχολόγου στη Σαντορίνη

Το γραφείο μας ανέλαβε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τη διακόσμηση  ενός πολυχώρου στη Σαντορίνη.

Κληθήκαμε να επανασχεδιάσουμε τον εσωτερικό  ενιαίο χώρο 78τ.μ  που στεγαζόταν  σε  κτίριο με έντονα κυκλαδίτικα αρχιτεκτονικά στοιχεία.

Ο χώρος διαμορφώθηκε σε αίθουσες με τις ακόλουθες χρήσεις:

 • Γραφείου ψυχολόγου
 • Χώρος  Δια βίου μάθησης  (σχολή γονέων κτλ.)
 • Αίθουσα ειδικής Αγωγής
 • Αίθουσες αναμονής
 • Βοηθητικοί χώροι

 • -
Διακόσμηση Ιατρείου Νευρολόγου

Νευρολογικό Ιατρείο

Σχεδιασμός και Διακόσμηση ιατρείου


 • -
Ανακαίνιση Οδοντιατρείου

Διακόσμηση Οδοντιατρείου

Διακόσμηση Οδοντιατρείου | Μελέτη - Σχεδιασμός

Η Διακόσμηση ενός Οδοντιατρείου αποτελεί από μόνη της μια ενδιαφέρουσα  πρόκληση για κάθε Αρχιτέκτονα – Διακοσμητή,  πολύ περισσότερο όταν το οδοντιατρείο αυτό  πρόκειται να στεγαστεί   σε μια παλαιά  μονοκατοικία  δεκαετίας  του 50.

Το σκεπτικό της μελέτης και του σχεδιασμού του χώρου ήταν να διατηρηθούν όσο  περισσότερα στοιχεία του υφιστάμενου κτιρίου  γίνεται,  χωρίς ιδιαίτερα πολλές παρεμβάσεις που θα αλλοίωναν τα χαρακτηριστικά του. Το θετικό στο όλο εγχείρημα ήταν ότι ο χώρος ήταν ενιαίος, μιας και το κτίριο δημιουργήθηκε για να στεγάσει  μια  δημοσία υπηρεσία στην δεκαετία του 50.  Ταυτοχρόνως έπρεπε  να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο οδοντιατρείο  που να καλύπτονται  όλες οι  λειτουργικές ανάγκες του.  Έτσι αποφύγαμε όσο γινόταν  τις πολλές τοιχοποιίες και πήγαμε εν μέρη στη λογική του open space. Στο design του ιατρείου επιλέξαμε Hi-Tech υλικά, ενώ δεν απουσιάζει από τον χώρο το υγρό στοιχείο με τον επιτοίχιο  καταρράκτη στο βάθος του διαδρόμου.

περισσότερα έργα…

 • -
Ανακαίνιση ιατρείου

Διακόσμηση παιδιατρείου στη Θεσσαλονίκη

Διακόσμηση παιδιατρείου στη θεσσαλονίκη

Πρόκειται για το σχεδιασμό και διακόσμηση παιδιατρείου στη Θεσσαλονίκη.
Την αναλυτική και λεπτομερειακή σχεδίαση, ακολούθησε η επιτυχημένη ολική ανακαίνιση του ιατρείου.
Το project με το ιδιαίτερο design έχει φιλοδοξία να κάνει την ιατρική πράξη μια πιο ανώδυνη διαδικασία και ίσως αρκετά ευχάριστη για τους μικρούς ασθενείς. Έτσι στον χώρο αναμονής του ιατρείου δημιουργήθηκε ένας μικρός παιδότοπος, ενώ διάφορα αρχιτεκτονικά στοιχεία που πλαισιώνουν τον χώρο κεντρίζουν ευχάριστα και δημιουργικά το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών.
Το Concept ολοκληρώνεται με τον χώρο του γραφείου και του εξεταστηρίου, όπου η λειτουργικότητα συνδέεται αρμονικά με το design του ιατρείου.

περισσότερα έργα…

 • -
Ανακαίνιση ιατρείων

Οδοντιατρείο στην Καλαμάτα

Σχεδιασμός και Διακόσμηση οδοντιατρείου

Πρόκειται για τη μελέτη ανακαίνισης και διακόσμησης υφιστάμενου οδοντιατρείου στην Καλαμάτα.

Στο σχεδιασμό και διακόσμηση του οδοντιατρείου επιλέξαμε να διατηρήσουμε το παλαιό μωσαϊκό και να το συνδυάσουμε με μοντέρνα υλικά και φόρμες.

Η διακόσμηση στην αίθουσα αναμονής και την reception  του ιατρείου έγινε με την επιλογή γήινων  αποχρώσεων,  ενώ πινελιές εντονότερων αποχρώσεων δημιουργούν το απαραίτητο κοντράστ,  εξισορροπώντας  έτσι  απόλυτα την αισθητική του χώρου.  Παράλληλα, στο χώρο  του εξεταστηρίου δώσαμε έμφαση στο ιδιαίτερο design του ιατρείου όπου επικρατεί το απόλυτο λευκό  όσο  στις οδοντιατρικές καρέκλες τόσο στις  εργαλειοθήκες, χρώμα  που παραπέμπει σε  σωστή  υγιεινή  και καθαριότητα.

περισσότερα έργα…

 • -
Διακόσμηση

Εργαστήριο πειραμάτων στην Αθήνα

Εργαστήριο πειραμάτων στην Αθήνα

Πρόκειται για ένα χώρο δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης  παιδιών στην περιοχή Αγίας Παρασκευής στην  Αθήνα.  Το Εργαστήριο πειραμάτων επιδιώκει να γνωρίσει στα παιδιά τον κόσμο που μας περιβάλλει  μέσα από τη  Χημεία, τη Φυσική  και την Αστροφυσική με δημιουργικά παιχνίδια και πειράματα, χωρίς να αποτελεί στερεότυπο γνώσεων  φροντιστηρίου.

Στόχος της  μελέτης ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος που να καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες του εργαστηρίου και συγχρόνως  να εξάπτει και να απογειώνει  τη φαντασία των μικρών ερευνητών.   Η εξερεύνηση, η ανακάλυψη, των μυστηρίων του σύμπαντος  και η εμβάθυνση σε αυτά εξελίσσονται άκοπα, ευχάριστα και παιχνιδιάρικα.

Στη  Διακόσμηση του χώρου επιλέξαμε  industrial style, που συνδυάστηκε  με πανδαισία φωτεινών χρωμάτων  και υλικών από  βινύλιο, μπετό και  μέταλλο.

Τρισδιάστατος Σχεδιασμός - Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός‎

περισσότερα έργα…

 


 • -
διακόσμηση γραφείων

Εταιρεία στην Αθήνα

Διακόσμηση γραφείων | Σχεδιασμός εταιρείας στην Αθήνα

Πρόκειται για τη διακόσμηση γραφείων εταιρείας  χονδρικής  πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού αυτοκινήτων  με έδρα την Αθήνα στην περιοχή του Καματερού.  Η εταιρεία εκτείνεται σε μία τριώροφη οικοδομή συνολικού εμβαδού 1500 τ.μ.

Στόχος της  μελέτης  ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος λειτουργικός  με μοντέρνα  φουτουριστική  σχεδίαση.  Το concept πλαισιώνεται με τη  χρήση νέων τεχνολογικών εφαρμογών και  gadgets.

 

Τρισδιάστατος Σχεδιασμός - Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός‎

περισσότερα έργα…

 • -
Διακόσμηση Λογιστικού γραφείου

Λογιστικό γραφείο

Σχεδιασμός & Διακόσμηση Λογιστικού γραφείου

Πρόκειται για ένα  χώρο  55 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη, που θα στεγάσει τις ανάγκες ενός Λογιστικού γραφείου.

Πρωταρχικός στόχος της μελέτης ήταν να καλύψουμε τις εργονομικές και λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης  και, συγχρόνως,  να δημιουργήσουμε ένα κατάλληλο και ευχάριστο   εργασιακό περιβάλλον.

Στη διακόσμηση των χώρων του  γραφείου  επιλέχτηκαν  μίνιμαλ ανάλαφρα σχήματα και φόρμες. Κατάλληλος φωτισμός,   γυάλινες επιφάνειες, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις  και ένας πίνακας του Wassily Kandinsky ολοκληρώνουν το concept.

 

3D Animation

 

περισσότερα έργα…

 

 


 • -
Ανακαίνιση εταιρείας

Εταιρεία – Αντιπροσωπεία

Αντιπροσωπεία Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

 

Πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο συνολικού εμβαδού 800 τ.μ.

Ο χώρος εκτείνεται  σε τρία επίπεδα και αποτελείται  από  ισόγειο χώρο, πατάρι και υπόγειο.

Ο   χώρος  θα στεγάσει γνωστή  υφιστάμενη επιχείρηση  στον τομέα της  χονδρικής  πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων  και  άλλων τροχοφόρων οχημάτων.

 

Στόχος της Αρχιτεκτονικής  Μελέτης:

Δημιουργία χώρου που να καλύπτει απολύτως τις λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησης.

Σχεδιασμός εργονομικού πάγκου εργασίας – εξυπηρέτησης, τόσο για τους εργαζομένους  όσο και για τους πελάτες της επιχείρησης.

Ενίσχυση της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησης, με την ορθή προβολή του χώρου και τον σχεδιασμό της όψης του καταστήματος.

 

Διακόσμηση και Μελέτη Interior Design

Στον σχεδιασμό δόθηκε έμφαση στην ανάδειξη της  ταυτότητας του χώρου.

Σχεδιάστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν σε μεγάλη έκταση μεταλλικές ειδικές κατασκευές  και ειδικής κατεργασίας,  βαμμένες ηλεκτροστατικά με επιλεγμένες  RAL αποχρώσεις, προσδίδοντας έτσι industrial αισθητική

Στον χώρο της υποδοχής σχεδιάστηκε ένας μεγάλος πάγκος εξυπηρέτησης μήκους 7μ. , όπου συνδυάστηκαν αρμονικά  ξύλινες επιφάνειες  με  επιλεγμένες  RAL αποχρώσεις

3D video - Τρισδιάστατος Σχεδιασμός - Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός‎

 

περισσότερα έργα…

 • -
νεοκλασικό κτίριο

Νεοκλασικό – Φαρμακείο – Ιατρείο

Νεοκλασικό κτίριο - Φαρμακείο - Ιατρείο Αρχιτεκτονική Μελέτη - Μελέτη Interior Design

Νεοκλασικό κτίριο για επαγγελματική χρήση

Πρόκειται για την μελέτη  ενός  νέου υπό κατασκευή  κτιρίου με Νεοκλασική Αρχιτεκτονική και  Διακόσμηση.  Το κτίριο σχεδιάστηκε  για να καλύψει   τις στεγαστικές ανάγκες δύο ιατρείων στον πρώτο όροφο,  ενώ στο ισόγειο εσωτερικό χώρο  θα  λειτουργήσει  φαρμακείο.

Το γραφείο μας  εκπόνησε  την αρχιτεκτονική μελέτη του κτιρίου,  καθώς επίσης  και το Interior Design  –  Exterior Design.

Ο σχεδιασμός  των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων  έγινε   με  τα κορυφαία σχεδιαστικά  προγράμματα που διαθέτει το γραφείο μας,  προσεγγίζοντας   και  αποδίδοντας  έτσι  με μεγαλύτερη ακρίβεια  και  αληθοφάνεια  την Αρχιτεκτονική μας πρόταση.

Στον σχεδιασμό  του  Φαρμακοπωλείου  δώσαμε έμφαση στο  να είναι ευκολοπαρατήρητο,  να προβάλλεται  εμπορικά και να δημιουργεί ενδιαφέρον.

 

3D Τρισδιάστατος Σχεδιασμός - Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός‎

Αρχιτεκτονική μελέτη - Γραμμικά σχέδια

Tομή Κτιρίου
Όψη Δ
Όψη Γ
Όψη Β
Όψη Α
Κάτοψη Ιατρείων
Κάτοψη Φαρμακείου
Κάτοψη Δώματος
Προοπτικό σχέδιο
Προοπτικό σχέδιο

Εικονική Περιήγηση - Τρισδιάστατο video ‎

 

 

 

περισσότερα έργα…

 • -

Σχολή Χορού

Σχολή χορού - Πολιτιστικό Κέντρο στην περιοχή Βαλαωρίτου Θεσσαλονίκης

Ο επανασχεδιασμός ενός πρώην βιοτεχνικού χώρου  ( LOFT )  και η μεταμόρφωση του σε   ένα  χώρο όπου θα πραγματώνονται  πολιτιστικά  και καλλιτεχνικά δρώμενα  αποτελεί  αν μη τι άλλο πρόκληση για κάθε διακοσμητή – αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων.

Ζητούμενο της μελέτης ήταν να σχεδιαστεί  ένας ευχάριστος και όμορφος   χώρος  που να καλύπτει απόλυτα τις λειτουργικές και αισθητικές  ανάγκες.

Στην Διακόσμηση του χώρου  χρησιμοποιήθηκαν   σε μεγάλη έκταση  προϊόντα τσιμέντου  (  εμφανές  σκυρόδεμα  και  δυαδικό τσιμέντο),   που συνδυάστηκαν  με   πιο  γήινες  επιλογές όπως  τεχνητό και φυσικό ξύλο, μέταλλο, χειροποίητα τουβλάκια  terracotta κτλ.

Κυρίαρχο και δυναμικό  στοιχείο του χώρου αποτελεί  ο γιγάντιος  εικαστικός πίνακας που παραπέμπει ξεκάθαρα  στον Νεοπλαστικισμό  ( De Stijl ).

Δόθηκε επίσης ιδιαίτερη  προσοχή στην  Ακουστική  Βελτίωση του χώρου,  έτσι ένα μεγάλο μέρος της φέρουσας κατασκευής  καλύφθηκε με ηχοαπορροφητικά panels.

Τρισδιάστατος σχεδιασμός και Διακόσμηση Loft

 

περισσότερα έργα…

 • -
οδοντιατρείο - παιδοοδοντιατρείο

Ιατρείο στην Κύπρου

 

Διακόσμηση Ιατρείων - Παιδοδοντιατρείο

...λίγα λόγια για το σχεδιασμό του ιατρείου...

Η μελέτη και ο σχεδιασμός  του  ιατρείου  επικεντρώθηκε στο  να δημιουργηθεί  ένας   χώρος χαρούμενος,  ευχάριστος και ελκυστικός.

Ξεκάθαρα  και  ευκολονόητα  σχήματα,  χαρούμενα χρώματα,   συνταιριάζονται   και  μορφοποιούνται  σε έναν χρωστήρα θετικών  σκέψεων  και συναισθημάτων.

Τα στοιχεία και τα  χρώματα του οδοντιατρείου  επιλέχτηκαν  και  συνδυάστηκαν,  ώστε η  επίδραση τους στην ψυχολογία των μικρών παιδιών να δημιουργεί αισθήματα ασφάλειας, ηρεμίας και εμπιστοσύνης.

Η επίσκεψη στο  οδοντιατρείο βιώνεται σαν  μια ευχάριστη και  δημιουργική  εμπειρία για τους μικρούς ασθενείς.