• grammiki@gmail.com
  • + 30 6999657855

Archives

  • -
Διακοσμητές Χανιά | Αρχιτέκτονες Ηράκλειο

Sohora Villas

Διαμόρφωση πολυτελών τουριστικών κατοικιών στην Κρήτη

περισσότερα έργα στην Κρήτη… 3D Animation  Ξενοδοχείων

 

Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και Διακόσμηση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Το πρόσφατα ολοκληρωμένο έργο μας, Sohora Villas, βρίσκεται στο Ξηροστέρνι των Χανίων, στην Κρήτη.

Οι βίλες διαθέτουν μεγάλο εξωτερικό χώρο με κήπο, πισίνα και χτιστό καθιστικό, ενώ προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και το βουνό.

Για την διακόσμηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων, επιλέξαμε τη χρήση φυσικών υλικών, όπως πέτρα, πατητή τσιμεντοκονία, ξύλο, λυγαριά και λινάρι.

Η εναρμόνιση της απλότητας με την πολυτέλεια, σε συνδυασμό με την προσεκτική αρχιτεκτονική σχεδίαση  και την λεπτομερή διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αναδεικνύει την μοναδική αισθητική των Sohora Villas.

Όλα αυτά τα στοιχεία συνυφαίνουν ένα περιβάλλον που ξεχειλίζει ζεστασιά και φιλοξενία, στο οποίο η μοντέρνα αισθητική αναμιγνύεται  αρμονικά με την τοπική αρχιτεκτονική. Αυτό δημιουργεί εσωτερικούς χώρους που υπογραμμίζουν την αίσθηση της πολυτέλειας και της άνεσης, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Οι Sohora Villas αποτελούν μια ιδανική απεικόνιση της φιλοσοφίας μας στην δημιουργία χώρων φιλοξενίας και διακοπών, που συνδυάζουν την πολυτέλεια και την άνεση, ενώ ταυτόχρονα σέβονται και αναδεικνύουν το φυσικό περιβάλλον και την τοπική αρχιτεκτονική και αισθητική.


  • -
Διακόσμηση σαλονιού

ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Σχεδιασμός και διακόσμηση | Διπλοκατοικία στο Πανόραμα

 

Κατοικία Α

Κατοικία Β

δείτε παρόμοιο έργο …

Διακόσμηση Διπλοκατοικίας στο Πανόραμα

Πρόκειται για μια  πολυτελή διπλοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με ξεχωριστό design.

Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων συνδυάζει αρμονικά τα φυσικά υλικά με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και τις πολυτελείς παροχές που θα περιμένατε από μια τέτοια κατοικία. Η έξυπνη χρήση του ξύλου και του τσιμέντου, καθώς και οι απαλές γραμμές και τα λιτά στοιχεία, δημιουργούν έναν χώρο που αποπνέει αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας.

Οι μεγάλες επιφάνειες τζαμιού επιτρέπουν την είσοδο φυσικού φωτός στο εσωτερικό των χώρων, ενώ παρέχουν εκπληκτική θέα στον κήπο και το  Πανόραμα. Η εντυπωσιακή βεράντα προσφέρει τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απόλαυση της ησυχίας που προσφέρει αυτή η περιοχή.

Η κατοικία διαθέτει ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες και πολυτελή μπάνια, καθώς και έναν ανοιχτό χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και σύγχρονο περιβάλλον για τους κατοίκους.

Η τεχνολογία παίζει επίσης έναν σημαντικό ρόλο σε αυτή την πολυτελή διπλοκατοικία, με σύγχρονα συστήματα αυτοματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας που εξασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα των κατοίκων. Από τον έλεγχο της θέρμανσης και του κλιματισμού, μέχρι τη διαχείριση των φωτιστικών συστημάτων και των ηλεκτρικών συσκευών, όλα μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μέσω ενός κεντρικού συστήματος.

Στον υπόγειο χώρο, η παρουσία μιας εσωτερικής πισίνας προσδίδει μια επιπλέον διάσταση πολυτέλειας και άνεσης στον χώρο. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο, όπου η πισίνα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και δημιουργεί έναν παράδεισο εντός του σπιτιού. Επιπλέον, η προσθήκη μιας εσωτερικής πισίνας αυξάνει την αξία του ακινήτου.

Στο εξωτερικό της κατοικίας, οι καλαίσθητοι κήποι και οι πράσινες επιφάνειες αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου, ενώ παρέχουν επιπλέον χώρους αναψυχής και χαλάρωσης.

Η διπλοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης αντιπροσωπεύει τον  σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας την άνεση, το μινιμαλισμό και τη βιωσιμότητα. Με την προσοχή στη λεπτομέρεια, την αρτιότητα στην επιλογή υλικών και την καινοτομία στο σχεδιασμό, αυτή η κατοικία προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών κατοίκων.

 


  • -
Σχεδιασμός και Διακόσμηση μεζονέτας με κήπο στη Θεσσαλονίκη.

Μεζονέτα με κήπο

Σχεδιασμός και Διακόσμηση μεζονέτας με κήπο στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για το σχεδιασμό και τη διακόσμηση μιας μεζονέτας με κήπο στην Καλαμαριά  Θεσσαλονίκης.

Η διακόσμηση της μεζονέτας αποτελεί ένα δείγμα εκλεπτυσμένου Industrial design σε συνδυασμό με  την  απέριττή   διακριτικότητα  του minimal.

Το μάρμαρο που καλύπτει τα δάπεδα συναντά το μεταλλικό στοιχείο και τις ξύλινες υφές, δημιουργώντας έτσι έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό που αναδεικνύει την αισθητική και  δίνει ζεστασιά και  αρμονία στον   χώρο.

Η διακόσμηση του παιδικού δωματίου ακολουθεί τη Μοντεσσοριανή φιλοσοφία και πρακτική, προσφέροντας μια λιτή και απέριττη αισθητική που ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ανεξαρτησία του παιδιού.

Ο εξωτερικός χώρος, με την πισίνα και τον κατάφυτο κήπο, προσφέρει όχι μόνο μια ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά και  ιδιωτικότητα για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

δείτε παρόμοιο έργο …

  • -
Μονοκατοικία σε νησί

Ρόδος

Σχεδιασμός και Διακόσμηση Μονοκατοικία στη Ρόδο

δείτε παρόμοιο έργο …

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων Μονοκατοικίας

Ο εσωτερικός σχεδιασμός της μονοκατοικίας στο νησί της Ρόδου αντικατοπτρίζει την αγάπη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον της θάλασσας, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αξέχαστο περιβάλλον διαβίωσης.

Η διακόσμηση της μονοκατοικίας  είναι πρωτότυπη και ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του interior design. Ο συνδυασμός των γήινων τόνων στα έπιπλα και  των ξύλινων υφών   δημιουργούν  ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ενώ το μπλε χρώμα στους τοίχους προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Ο εσωτερικός χώρος είναι  ευρύχωρος και λειτουργικός, με έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις που ενσωματώνονται αρμονικά στον χώρο. Η αρμονία μεταξύ των χρωμάτων, των υλικών και των αξεσουάρ δημιουργούν  ένα αισθητικά ισορροπημένο αποτέλεσμα, που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία διαβίωσης στον χώρο.


  • -
Διακοσμητές - Διακόσμηση Ξενοδοχείων στην Κρήτη

Κρήτη

Διακόσμηση πολυτελών τουριστικών κατοικιών στην Κρήτη

Σχεδιασμός και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Η παρουσίαση αφορά  την μελέτη και τον σχεδιασμό τριών πολυτελών τουριστικών κατοικιών στην Κρήτη.

Πρόκειται για  τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων πολυτελών τουριστικών κατοικιών  στην παραλία του  Μόχλου στην Κρήτη.

Οι εξωτερικοί χώροι των κατοικιών παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας ιδιαίτερης  και φιλόξενης ατμόσφαιρας για τους επισκέπτες.

Με  έντονη παρουσία της αδρής και αδάμαστης κρητικής φύσης  και  προσανατολισμό και θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του εμβληματικού  βραχώδους  ορεινού όγκου, σχεδιάστηκαν οι πισίνες και έγινε η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου  του συγκροτήματος.

Επιλέξαμε  στοιχεία παραδοσιακής κρητικής αρχιτεκτονικής, όπως πέτρινους τοίχους με πέτρα Ελούντας, πατητή τσιμεντοκονία  κτλ. για να εναρμονιστούν με το γύρω τοπίο και να δημιουργήσουν μια συνεκτική εικόνα.

Για τα έπιπλα εξωτερικού χώρου επιλέχτηκαν ανθεκτικά υλικά και κατασκευές,  όπως το χτιστό  καθιστικό με τζάκι  δίπλα από  την πισίνα και το BBQ.

Στην διακόσμηση του εξωτερικού χώρου  έχουμε  συμπεριλάβει πολλά φυσικά υλικά όπως καλάμια λυγαριάς και μπαμπού, και πέτρες διαφορών ειδών. Τα φυτά, και ο φωτισμός του κήπου  κατά τις βραδινές ώρες παίζουν  τον δικό τους ρόλο στο exterior design.

Προχωρώντας στο εσωτερικό της βίλας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια μοντέρνα και κομψή ατμόσφαιρα, ενσωματώνοντας παράλληλα παραδοσιακά στοιχεία με αφαιρετική  διάθεση. Το σαλόνι διαθέτει έναν συνδυασμό μοντέρνας και παραδοσιακής επίπλωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός άνετου καναπέ σε ουδέτερη χρωματική παλέτα και την χρήση ακατέργαστου ξύλου ρίζας ελιάς  που χρησιμοποιείται ως τραπεζάκι του καφέ.

Στα υπνοδωμάτια, επιλέξαμε έναν ήρεμο και γαλήνιο χρωματικό συνδυασμό, με απαλούς παστέλ τόνους και φυσικά υλικά όπως λινό και ξύλο. Τα μπάνια έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα  και την άνεση.

Οι κατοικίες διαθέτουν  γυμναστήριο με σάουνα για την ευεξία των  επισκεπτών.

Συνολικά, ο στόχος μας για τη διακόσμηση αυτού του πολυτελούς τουριστικού καταλύματος στην Κρήτη ήταν να δημιουργήσουμε μια φιλόξενη, φιλική και ξεχωριστή ατμόσφαιρα που συνδυάζει παραδοσιακά κρητικά στοιχεία με μοντέρνο σχεδιασμό και άνεση.

 

περισσότερα έργα στην Κρήτη…

 

3D Animation


  • -
Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και διακόσμηση κατοικίας

Μονοκατοικία

ΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Σχεδιασμός και Εσωτερική Διακόσμηση μονοκατοικίας

δείτε παρόμοιο έργο …

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο σχεδιασμός και η διακόσμηση μιας αστικής μονοκατοικίας σε minimal στυλ αποτελεί πρόκληση για κάθε δημιουργό χώρων.

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές, απλότητα και εστίαση στη λειτουργικότητα. Είναι ένα στυλ που δίνει έμφαση στη φόρμα έναντι της διακόσμησης και επιδιώκει να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και διαύγειας μέσω της χρήσης minimal στοιχείων και μιας περιορισμένης χρωματικής παλέτας.

Η μονοκατοικία που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα.

Οι τέσσερις όροφοι του σπιτιού είναι οργανωμένοι για να δημιουργούν μια ποικιλία χώρων διαβίωσης, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και σκοπό.

Στα χαμηλότερα επίπεδα, το σπίτι διαθέτει ανοιχτούς και ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους, όπως σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, Home Cinema κτλ. Αυτοί οι χώροι έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλόξενοι και λειτουργικοί, με περιορισμένη χρήση ¨φλύαρων¨ διακοσμητικών στοιχείων και την χρήση επίπλων που υποστηρίζουν τη μινιμαλιστική αισθητική.

Φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και το μάρμαρο, χρησιμοποιούνται για να προσθέσουν ζεστασιά και υφή στους χώρους.

Τα τελευταία  επίπεδα του σπιτιού είναι αφιερωμένα σε ιδιωτικούς χώρους, όπως υπνοδωμάτια και λουτρά. Εδώ, ο σχεδιασμός είναι πιο οικείος και προσωπικός, με έμφαση στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής ατμόσφαιρας. Ο απαλός φωτισμός, τα ουδέτερα χρώματα και η άνετη επίπλωση συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αίσθησης ηρεμίας.

Συνολικά, ο σχεδιασμός και η διακόσμηση αυτής της αστικής μονοκατοικίας στη Θεσσαλονίκη είναι μια κομψή και εκλεπτυσμένη έκφραση του μινιμαλιστικού στυλ. Εστιάζοντας στα βασικά και χρησιμοποιώντας λιτά και απέριττα στοιχεία  στην επιλογή διακοσμητικών  και επίπλων, δημιουργήσαμε ένα σπίτι που είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και διαχρονικό.

Δώσαμε επίσης ιδιαίτερη  έμφαση στον  Αρχιτεκτονικό φωτισμό του κτιρίου.

Συνολικά, η χρήση γραμμικού φωτισμού στο εξωτερικό και το εσωτερικό του κτιρίου  προσθέτει  διακοσμητική και λειτουργική αξία. Αναδεικνύει τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του κτιρίου και δημιουργεί μια οπτικά ελκυστική ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα παρέχει λειτουργικό φωτισμό για το χώρο.


  • -
Διακόσμηση Μεζονέτας - Μονοκατοικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκη

Μεζονέτα στο Πανόραμα

Σχεδιασμός και διακόσμηση μεζονέτας στο Πανόραμα